Jag blir så arg.....

Jag läste i dag om en förgiftning där vi brukar släppa Bella så att hon kan leka och springa av sig. Dagen efter att vi varit där så blev en hund förgiftad 😒 Hur kan man? Varför gör folk såhär?
Kan verkligen inte förstå det, blir så arg och ledsen på samma gång!
 
Riktiga monster som förtjänar samma medicin själv 😡
 
Tänker hela tiden att det kunde ha varit vårt allt, vår Bella 
 
 
Taggar: 2018, gift, hundar, idioter, samhället;

Shopping - DW - m.m

Först vill jag börja med att berätta om Inca  som nu åkt tillbaka till sin ägare igen. De var 2 tuffa månader med rehab för den tösen, men ägaren är nöjd så då är vi också nöjda. Visst saknar man henne ibland men ganska skönt här hemma nu med den lugna energin Bella  ger. Då hon har amsaff i sig så kan ni själva tänka er att det blev ett X antal krockar här hemma mellan hundarna. Men nu är hon där hon ska vara och de viktigaste är att ägaren tränar vidare, vi gjorde grunderna och för att det ska fortsätta så måste ägaren träna hela tiden oavsett vad för att få rätt på henne. Dock visade hon ett par dåliga beteende sista veckan, utfall mot hundar, människor och allt. Hon är och inte var väldigt svår att bryta men man får hitta den teknik som passar de två tillsammans. 
 
Så att jag och Team Purple Paws önskar dig lycka till i framtiden tillsammans med Inca och hoppas ni kan växa tillsammans som ett riktigt team nu!
 
Jag har nu beställt ett DW/WP sele som ska komma om ca 3 veckor - kan ni gissa som jag längtar haha
Har varit inne på olika nätbutiker för att kolla upp kättingar av olika slag, pris och vikt. Men blev chockad av priserna för att bara komma upp i 5 kg!
 
Men som tur är så har jag ju världens underbaraste svärfar som fixade till mig istället. Så nu har jag två stycken på 1 meter vardera som tillsammans väger 9 kg - 4.5 kg st
Så nu vill man ju ha selet ännu mer än innan haha
Var på träning i dag med Bella, började som vanligt med ca 2,5 kg men idag var de nästan som att det var för lätt första varvet. Hon jobbade inte riktigt på som hon brukar så att andra varvet blev det en kätting till på ca 3 kg så att sammanlagt blev de 5,5-6 kg som hon jobbade med sista varvet. Gissa om att jag blev stolt, gick där med ett töntigt leende medans jag peppade Bella haha 
De var verkligen kul att se henne jobba så och svansen gick konstant - hon älskar denna form av träning. Ska bli så otroligt roligt sen när jag ska sätta upp ett träningsschema och träna på egen hand. Men i slutet på april så blir det att jag ska boka tid till veterinär då jag vill att hon röntgas innan vi går upp mer i vikt. Skaderisken ska vara på 0 enligt mig i denna sport! 
 
Fler som tränar DW/WP?
 
 
Beställde från petstop då de har 30% på allt från svenska djurapoteket. Riktigt snabb leverans så där ifrån kommer jag handla fler gånger!
 
 
 
Så galet stolt!
 
 
Rostiga men användbara, tusen tack igen till min svärfar :)
 
 
Haha efter träningen idag så fick Bella duscha, använder Washbar som är ett superbra schampoo med enbart naturliga oljor i som är format som ett tväl. Hennes svans och resterande av kroppen blir så otroligt fluffigt av Washbar - så gulligt är det haha 
Mitt älskade lila fluff 
Taggar: 2018, Hund, dragweight, lycka, träning, weightpull;

Snart 2 månader

Nu har Inca snart varit på rehab här hemma i 2 månader, dock har hon lite mer tid här hemma innan det blir dax att flytta hem till sitt rätta jag. 
På senaste tiden har de blivit mycket passitivitetsträning vilket har fungerat sådär. 
Idag blir det enbart promenad med henne, men tänk så mycket man tränar trots att man "bara" är ute och går. 
Gå fint i koppel utan att dra, försöka gå förbi människor och djur utan att göra utfall, kunna gå sidan om Bella utan att trissa upp henne, att inte äta allt man ser på marken osv osv. 
 
Så att "bara" en vanlig promenad är så mycket mer, tillskillnad från Bella så kan hon ta en lugn och fin promenad. Tanken är ju att Inca också ska bli så. 
 
 
 
Hade velat be er alla om en tjänst, inne på min sida på facebook så finns där en fråga jag hade blivit jätte glad om ni hade svarat på ---> Tryck här för att komma till sidan 
 
 
 
 
Nu blir det att gå & möta min underbara make som fyller år i dag :)
Taggar: 2018, Hund, födelsedag, hundlivet, livetmedhund, make, träning;