Att Vara En Kvinna, Här!

Hundliv, Wifeey`s Liv / 19, 2019, Mrs Kjellström, ensam, hemmafru, inspiration, instagram, juni, kvinna, livet, onsdag, stad / Permalink / 18 
Helluuuuu på er alla fina 😍
  
 
Jag hoppas att allt är bra med er i värmen!
Äntligen kan man säga att sommaren är här. 
 
Tänk att om redan 3 dagar är det midsommar, hur galet är inte de?! 
Har ni planerat något roligt, mysigt, galet eller vad som till midsommar?
Tror att jag och maken skulle ner till folketspark och sätta oss och bara vara, ta med en lätt picknick och något gott att dricka till de! 
 
 
Vet att jag inte skrivit här inne på ett tag igen men ibland kommer livet imellan helt enkelt, men ska bli bättre att ha färdiga inlägg som skickas ut aoutimatiskt! 
 
 
Men idag tänker jag skriva lite om att vara kvinna i Malmö. 
Ni tänker säkert att ja de är väl som att vara kvinna oavsett vart man bor?, men läs igenom allt och sen vill jag gärna veta om ni varit med om något av de som jag skriver om. 
 
 
Att vara svensk och kvinna här är inte de lättaste, var dag får man höra glåpord såsom hora, fitta, svennehora, osv  osv. Tror ni kan alla dessa ord så behöver knappast demonstrera de för er haha 😂
Men dessa orden har jag lärt mig att koppla bort trots att man hör de nästintill var dag! De va ingen lätt match i början kan jag säga, många gånger Emil fick hålla i mig för att jag inte skulle skälla ut människor, that`s me helt enkelt. 
 
 
Men håll i er för detta är inte allt. Innan när man gick in i en kiosk för att handla så ville inte den man som stod där tilltala mig så att tilllsist så fick jag be min make att handla till mig. Hur sjukt är inte det lixom, men de är samma där - jag har lärt mig att inte skälla ut dessa med 😅
 
 
Men idag var det en kiosk som verkligen tog priset av idioti 🏆
Han som jobbar i den eller om han äger den stod utanför och röka men inget konstigt med de men när han säger till mig på kraftig brytning att jag inte får lov att gå in i affären så blev allt lite skumt. Vet om att han varit väldigt otrevlig mot Emil innan med och därav att jag skulle gå in då min rappa käft finns med mig. 
Så att jag gick in och ställde mig precis innanför då kassan ligger där. 
Berättade vad jag skulle köpa men tror ni att jag fick lov att köpa cigg? 
Nej det fick jag verkligen inte göra! För att för mig så fungerade inte kortläsaren så jag skulle ut från hans kiosk, samtidigt som idoten stod med ett stort hånleende mot mig. 
Så där kan ni tänka er själva hur jag blev! 
De drabbar inte enbart mig allt dehär som de lilla jag skrivit om, utan många kvinnor. 
 
 
Sen ska vi ju inte tala om vad som händer när man går helt ensam utan hundar eller utan maken. Att vara förföljd här börjar bli vardagsmat precis som när man hör skott runt hörnet. 
Har kommit hem många gånger och gråtit för att jag varit förföljd eller annat! 
Jag kan inte förstå varför en kvinna betyder såhär lite i Malmö, speciellt svenska kvinnor. Såklart att det händer utländska också men kanske inte lika ofta. Och med detta inlägg vill jag inte såra någon utan enbart berätta hur värdelösa och små kvinnor är här! 
 
 Såatt här och nu ska jag avsluta detta temat, kommentera gärna hur ni har det där ni bor och glöm inte att trycka i hjärtat här nedanför! 
Glöm inte heller att följa mig på instagram, follow 4 follow 
'
 
#1 - - Jennysvardag:

Men fy fan att inte få handla i en kiosk. Så är det inte här i Norrköping. Här blir man inte förföljd eller nekad att handla eller blir kallad för något av de. Det enda är att någon busschaufför inte hälsar tillbaka när man säger hej. Men de bryr jag mig inte så mycket om 🙈

#2 - - Moa Larsson:

Det är så sjukt vilken utveckling Malmö har fått på så kort tid. Usch. Och att man bara lär sig att leva med det, men så blir det ju. Har själv varit och svängt i sådana områden då jag haft vänner som bott där och det blir ju på något sätt som att man tar seden dit man kommer, eller lär sig att klimatet är så.

Vi ska bara vara hemma på midsommar, dagen efter bär det av mot det sedvanliga midsommartravet. Det ser jag mest fram emot, hoppas ni får det jättefint!

#3 - - Anonym:

Vad fin du är!!
Det är verkligen sjukt det är midsommar, tycker tiden har sprungit förbi 😱😱 jag vill stanna tiden ibland!

#4 - - Emma:

Helt sjukt att människor kan bete sig sådär! Du borde gå till tidningen med de.

#5 - - Hanna Karlsson:

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det är ju helt galet hur människor beter sig. Jobbigt att inte kunna gå ut utan att bli förföljd. Vilken otrygghet det ger. :-(

#6 - - Hanna Karlsson:

Jag vet inte vad jag ska skriva. Det är ju helt galet hur människor beter sig. Jobbigt att inte kunna gå ut utan att bli förföljd. Vilken otrygghet det ger. :-(

#7 - - Fröken Rödlök:

Jag hade inte vågat ta mig ut om jag hade känt mig förföljd! Jag hade vart för rädd. Även om idioten betedde sig riktigt illa i kiosken skulle jag nog föredra det än känslan av att vara förföljd och rädd. Men han beter sig inte rätt för det!

Jag längtar till midsommar, har länge gjort! Jag och sambon har haft i tradition att åka iväg till något hotell varje midsommarhelg och spendera tiden tillsammans där med god mat och sånt där.. men i år valde vi att stanna hemma eftersom jag inte har inkomst. Därför valde vi att bjuda hit familj, släkt och vänner!! Tyvärr inte alla som kunde komma men vi kommer iaf bli 9 pers och det ska bli så mys!

#8 - - ★ Orsakullan som blev mamma vid 20, nu specialpedagogstudent och doula ★:

Det där du utsätts för är rena kränkningar och hade jag varit du hade jag gjort en polisanmälan. Är det lika i hela Malmö? Min sons kusin och farbror bor där med sin fru, har aldrig hört att det är så där utan enbart gott i Malmö. Förutom Rosengård då, det har man ju hört en del om.

#9 - - Jenny:

Så olika det kan vara.
Har både släkt och vänner (kvinnliga) som bor i malmö och aldrig nämnt något av detta för mig.
Skjutningarna vet vi ju alla om men inte det övriga.

Här blir inget speciellt på midsommar eftersom det inte firas här :)

Kram kram

#10 - - nouw.com/sannaevelyne:

Det här är så sjukt att man knappt kan ta till sig... Hur kan man behandla människor så? Oavsett vart man kommer ifrån eller om man är man eller kvinna! Så ledsen man blir :(

#11 - - Amanda:

Ja man blir allt chockad för man tycker att man ska kunna vara kvinna och känna sig trygg, men dessa ord du har tagit upp har man ju hört förut. Men det är ju inte alls lika allvarligt som i Malmö. Vad händer i Sverige egentligen :/

#12 - - Mirre:

Ja nog är det härlig toch nu är det bara en dag till midsommar =D

#13 - - Sandra:

Fy så otrevligt av han. Här har vi inte det problemet, eller iofs det beror på vem man frågar. Pratar med min svåger så svarar han nog olika.
Här har vi istället problem med påtända människor som ska knivhugga och skjuta varandra.

#14 - - Sandra:

Vet inte om mitt inlägg blev skickad utan namn eller om det försvann.
Trist att du blev nekad att handla. Här är det inte alls på det sättet. Här har vi i ställer problem med påtända människor.

#15 - - Sandra:

Vet inte om mitt inlägg blev skickad utan namn eller om det försvann.
Trist att du blev nekad att handla. Här är det inte alls på det sättet. Här har vi i ställer problem med påtända människor.

#16 - - Sara:

Men fy! Sådär är det verkligen inte där jag bor (Degerfors) och det är jag tacksam över! Låter verkligen inte bra alls, men vet inte riktigt om man vågar hoppas på en förbättring heller :/

#17 - - Jennifer:

Vårt är Sverige på väg, tröttsamt alltså :(

#18 - - Katja:

Fy vad tråkigt att höra dina upplevelser av Malmö! Jag bodde där i 10 år och upplevde det aldrig så! Var i Malmö bor ni?

Till top