Del 1 av sanningen

Wifeey`s Liv / 2018, inspiration, polis, snart sommar, sommar, våld / Permalink / 20
Mitt hjärta det bultar fortare och fortare ju mer jag tänker på de! Det har uppmärksammats väldigt mycket på facebook, så tänkte också öppna upp mig då!
Osäker på om jag vågar? vad kommer reaktionerna bli?  Positiva eller negativa? 
 
Då vill jag först bara påpeka att det kan innehålla känsliga ämnen!!!
 
Så vem är jag och hur blev jag som jag är? 
 
Jag minns inte riktigt min barndom, vet att vi bodde en hel del i Småland på olika ställen. Markaryd, Traryd, Strömsnäsbruk mm. Minns också att S (min mamma) hade alltid nya killar som jag fick träffa och åka med. Sen om man hoppar till det att jag blir 10 år så träffade S en kille som hon vart tillsammans med i ca 13 år... Jag var som alla andra tonåringar alltså trotsig och envis till tusen! 
Jag valde att ha dans som min aktivitet, samba, salsa o alla andra latindanser! Jag blev grym och kunde tjäna pengar på de, fick en danspartner och vi va ofta ute och tunerade. S pojkvän fick upp ögonen för mig när jag blev en duktig dansare, innan dess va de enbart bråk och slagsmål! Blev ofta slagen av honom och av S, kom ofta till skolan med stora blåmärken i ansiktet men ingen brydde sig. Men vidare till min dans, han fick som sagt upp ögonen för mig, hade snygg kropp och  dansade sensuellt men han skulle föreställa min styvfar!
 
Det började med att han alltid kollade på när jag tränade, gnuggade sig mellan benen och berättade gärna hur snyggt jag dansade. På mornarna när jag stod i duschen så gick han alltid in i badrummet och kollade på! Sa till S flera gånger med hn brydde sig inte! Så detta fortsatte flera år framåt, men utåt så kallade han mig ofta hora! När jag vart runt 17 år så hade jag träffat en kille i Malmö som jag åkte till och vi bodde utanför Landskrona. Jag blev störtkär i honom för jag visste inte vad kärlek var! Jag njöt i hans närvaro eller de va nog mer att jag njöt av att inte vara hemma, att få känna mig vuxen. Den här killen R uppvaktade mig till max så jag blev så bortskämd den första månaden, men sen hände något och jag vet inte vad! R kom hem från jobb en dag, när han kom innanför dörren så ropade han på mig, gick till honom och min magkänsla sa att något är fel! Min mage hade rätt, när jag stod framför honom så blev allt svart, vaknade upp ett tag efter med blod från näsan och munnen! Han hade slagit mig! 
 
Kontrollen kom! Han låste dörren så jag inte skulle kunna gå där ifrån, han tog allt ett steg längre. Han började tvinga mig till sex och ville jag inte och gjorde motstånd så slog han mig. Han våldtog mig! För att de skulle underlätta för honom så misshandlade han mig var dag i ca 1 månad rejält, vaknade alltid upp med fullt av sperma över hela mig! Att bli våldtagen och misshandlad började bli vardagsmat för mig! Men han tog de ett steg längre, han bestämde att jag inte skulle få äta mer! Fick enbart vatten i 3 veckor, på mina 171 cm så vägde jag 43 kg, han gav mig anorexia, min mens uteblev. Han tvingade mig till ungdomsmottagningen då han trodde jag blivit gravid, han misshandlade mig av ilska men ibland så sken han upp som en sol för att bli pappa! 
 
Efter att varit och kollat mig så kom jag hem och berättade, vågade inte fly när jag hade chansen! Jag var inte gravid, skulle aldrig sagt de - allt blev svart och vaknade upp senare med spermie på mig! 
R sa att vi skulle på en fest den dagen så jag skulle tvätta mig så kanske jag inte var ett sådant smuts längre! Så spolade upp badvatten, la mig i badet och blundade. Öppnade upp ögonen och då stod R där med skivad lök som han kastade över mig och sa att jag aldrig blir ren i allafall. Sen tog han fram sin pitt och kissade över mig! Han trog upp mig ur badet, kallade mig hora och sen låste in mig i gadroben! Han öppnade efter ett par timmar för då skulle vi gå till festen. Jag drack en massa för att slippa all ångest, skulle jag aldrig gjort. För R och hans vänner hade lagt något i min dricka, kunde inte röra mig men kunde se, kunde inte prata men kunde höra! R stod och skrattade medans hans fyra vänner turades om med att våldta mig. När vi kom hem så orkade jag inte längre, grät samtidigt som jag skar upp min arm- så skönt det var! Minns känslan fortfarande att se blodet rinna ut från mig var som att R spermie rann ut från mig, kännde mig inte lika äcklig. Så detta fortsatte dag in och dag ut - misshandlad, våldtagen och uppskurna armar! 
 
En dag orkade jag inte mer, ca 4 månader senare, hade knappt någon kraft att stå upp då jag hade riktig näringsbrist, hade ont i kroppen av alla blåmärke! 
Från ingenstans får jag extra kraft, springer ut i köket, tar en kniv och ger han ett ultimatum sammtidigt som jag trycker kniven mot min hals. Låt mig gå annars får du död kropp i din lägenhet- han lät mig gå! Jag kom till hallen där fick han tag på mig, sparkade mig ur från honom och kunde låsa in mig på toaletten! Han sparkade på dörren ocb sa att jag skulle komma ut för att han var ledsen för allt. Jag ville bara komma ut om jag fick min mobil! Allt blev tyst, viste att min mobil låg vid gaderoben mitt imot för där hade jag blivit inlåst innan idag. Allt var fortfarande tyst, jag tog ett djupt andetag och låste sakta upp dörren. Där stod R, han tog tag i mitt hår och slog mitt huvud i kaklet flera gånger tills min mun och panna hade sprukit- vet inte hur men fick tag på min mobil och helt plötsligt var jag ute på gården! Ringde 112 - 2 pikè och 3 vanliga polisbilar kom. En tog in mig direkt i bilen och körde mig till akuten, innan vi körde så såg jag hur ett gäng poliser sprang med vapen, svartklädda och solen sken!
 
Undersökningen blev gjord på akuten, S kom och hämtade mig tillsammans med min mormor! Hemma var ett helvete igen, S tyckte inte att något speciellt hade hänt så jag skulle sluta gråta och äta - sluta nu och tramsa Sandra!!! 
Jag fick ingen att prata med, ingen som hjälpte mig, INGEN! 
Fick gå igenom denna krisen helt själv, jag var 17 år och helt förstörd! 
Efter många rättegångar så slutade med En glad R som gick där ifrån med lite böter samt samhällstjänst! 
Detta var ett av de värsta fallen i Malmö och han kom undan med ett leende, där satt jag en trasig själ som bara ville dö
 
 
Till top